senaste veckan i tre städer.

 
För en vecka sedan var det alltså dags att vinka adjö till Kalmar, efter en månad främst bestående av disneyfilm med familjens fabulösa medlemar.
 
I Stockholm intog jag mina släktingars hus i Älvsjö tillsammans med Daniel. De första dagarna åt vi ramen, promenerade och långfikade tillsammans med Tobias & co. Jag fick träffa och lära känna Fredrik och Aron, bland många andra.
 
Och så tog vi hand om denna dröm.
 
Och hängde med Frida och Matthew. Fast på bilden ser ni ju mig och Daniel, så detta blev möjligtvis en smula vilseledande. (Pussen skedde i alla fall någonstans mellan dumplings och bio och ölande och roande bekännelser om tidig tonårstid.)
 
På tisdagen gick jag och drack kaffe med en annan Agnes Stenlund. Vi har mailat en del, följt med och känt till varandra under några års tid, så nu tyckte vi att det var dags för en träff. Vilken himla himla tur att det blev så. Hon är en pärla. 
 
Vi bestämde oss för att styra mimosafrukost tillsammans dagen efter, med tanke på att det var nyårsafton och allt. Agnes bjöd hem oss till sitt tillfälliga tillhåll (som för övrigt också råkar vara Henrik Schyfferts tillhåll!). Vi köpte gå-bort-present i form av dödsgoda kolor.
 
Vi var nyårsglada!
 
1. Mimosaskål 2. Efter-mimosa-dans 3. Efter-dans-häng.
 
Sammanfattning av resten av kvällen: Middag med Ida i Älvsjö, fyrverkerier med Daniel och Fredrik vid Slussen, julmust med Daniels föräldrar i deras soffa, efterfest på samma plats som dagen började. 
 
Annars fikade vi ännu lite till, träffade fina syskon och kollegor och personer, pussades och kollade på film. Sådan obeskrivligt, kopiöst, briljant start på tjugofemton.
 
Tidigt på lördagen sa jag hejdå till D, kanske för sista gången på megalänge. Sedan styrde jag stegen norrut.
 
Mot Skellefteå!
 
Och här är jag nu, på Coasters och Ainas och dricker kaffe och öl. Det känns väldigt overkligt och mycket märkligt att vara här, men även megamysigt. Nu har jag tänkt börja ladda batterierna inför nästa äventyr.