autumn in south east london.

Kategori: peeps, pics, prat

Nu har jag sett Scawen i alla dess skrudar, höst och vinter och vår och sommar, och kan klart konstatera: Hösten vinner alla pris. Om det nu hade funnits några sådana att vinna, det vill säga.
 
 
Förra lördagen hade vi planerat att gå ut och lyssna på jazz, så jag åkte till Clara och Chister för vin och uppvärmning. Deras lägenhet är liten och mysig, och varje centimeter verkar digna av saker som tidigare brukade ligga slängda i mitt rum. Detta gör att jag känner mig alldeles extra hemma där.
 
 
Då Clara och jag har gått från att somna bredvid varandra varje kväll, till att ses ungefär en gång i veckan (och då ofta i större grupp), snurrade vi genast in oss i timslånga frågesessioner och utläggningar. Medan klockan blev allt mer, och vi allt tröttare, bestämde sig Christer för att dra ut på date. 
Innan vi visste ordet av var natten kolsvart och jag alldeles för trött för att åka någonstans. Belåtet kröp vi ned i Claras säng, precis som förut, och somnade någonstans mitt i en mening.

 
Dagen efter ringde klockan tidigt, jag gav mig av för att äta brunch, promenera runt i östra London och kolla på The Two Towers med Stenberg & co. Bra helg.Kommentera inlägget här: