vad har hänt på senaste?

Kategori:

Jag har lyssnat på: Bon Ivers nya låt, Kjell Westös sommarprogram och P1 Språket i vanlig ordning. Bland annat.

Jag har tittat på: Ett avsnitt av Orange is the New Black varannan vecka, ungefär. Plus första cirka 15 minuterna av cirka 15 filmer på Netflix. Innan jag har somnat, alltså. 
 
Jag har läst:
Metros fascinerande artikel om att Sverige har "jättemycket" skog. Nyhetsvärde = 5000%. 
 
Något som fick mig att känna "uhh-vad-ska-jag-göra-med-mitt-liv": Blev antagen till geografiprogrammet i Göteborg och som reserv på språkvetarprogrammet i Uppsala. Vill inte plugga än, men det är ändå jobbigt att tvingas tänka och överväga och planera.
 
Jag har ätit:
 

Chokladgrodor. BARA. (I wish.)
 
Något som var tradigt: Att behöva gå på en massa möten med diverse viktiga människor (estate agency och dylikt) för att fixa med papper. Sånt är onekligen tradigt.

Något som gjorde mig glad i själen: Detta lilla par som klev av på Clapham Junction samtidigt som mig här om dagen. Båda såg ut som snusmumrikar + hade hemmasnickrade vandringsstavar + att gubben bar (!) gumman ur tåget när de klev av. Jag ba smälte lite. 

 
Något som fick mig att skratta: När jag och Daniel pratade om någonting mycket verklighetsrelaterat och han råkade säga Daily Prophet istället för Daily Mail. <3
 
Jag har varit:
Rastlös och uttråkad/Mycket pepp och glad.
 
Jag har spenderat pengar på: Köpte en SVINDYR flygbiljett hem till Sverige (Kälmär) i augusti. Fattar ej vad Ryanair pysslar med? Får krypningar bara jag tänker på det, men det är det värt. Bara att blunda och betala.
 
Jag har önskat att: Jag hade obegränsat med pengar så att jag kunde köpa en båt och flytta in på den och skriva på heltid. Eller egentligen skulle jag nog nöja mig med det sistnämnda. Eller egentligen med att bara skriva alls. (Lol, för det gör jag ju inte nu eller???)

Jag har vaknat:
Här ibland. Annars alldeles för sent alldeles för ofta.


 

KOMMENTARER:

  • Clara säger:
    2014-07-13 | 09:02:55

    Kul att läsa! Alltså paret <3

    Jag hoppas du har det bra, fining. Skriv till mig om det är nåt. Jag är i Budapest nu, megaballt!!!

Kommentera inlägget här: