5 saker jag har gjort på senaste.

Kategori: peeps, piltre

 

Förra fredagen köpte jag en flaska vin och joinade Frida som hängde hemma hos Daniel och Seb i väntan på bättre tider. Vi pratade om pinsamma minnen och framtida planer, innan vi drog till en avskedsfest i Camden där en fantastisk skotte vid namn Ben Soep visade det bästa partytricket jag någonsin sett.
 

Annars har jag hängt en jäkla massa på Overgrounden, i vanlig ordning. Vågar inte räkna på det, men det skulle inte förvåna mig och jag spenderar mer tid där än vad jag gör hemma. 
 
 
Köpte rose green tea här om dagen. Bästa jag gjort. Känner mig liksom helt såhär varje gång jag dricker det. 
 
 
Mitt rum blev väldigt tomt då Clara flyttade, så här om dagen hängde jag upp en gammal karta av sydöstra London och en plansch med svampar i garderoben. Trots att det fortfarande ser rätt naket ut blev det i alla fall genast mycket trevligare. 

 
Och så har jag hängt hemma hos Clara och Christer. Det är litet men så himla mysigt och inte alls mögligt, och visst känns det sorgligt att de inte längre bor med mig, men jag är ändå så glad att de har hittat ett bra ställe. Är säker på att de kommer att trivas alldeles utmärkt där.
 
Slutligen har jag tagit stora beslut, lekt Galenpanna med Harry Potter-tema, tvättat många tvättkorgar, sett japansk film med Daniel. Och typ så är livet. 
 
 

KOMMENTARER:

  • Frida säger:
    2014-10-03 | 19:17:08
    Bloggadress: http://vardagsbrus.com

    Haha Soup <333

    Saknar dig! Säg till omru kommer förbi sthlm ngn gång!!

Kommentera inlägget här: