en vän i livet.

 
 
Det finns mycket som gör mig glad i nuläget. 

En sak är att jag åter smider planer tillsammans med Sanna Näsström.

En kan lätt gå av för mindre.
 
 

autumn in south east london.

Nu har jag sett Scawen i alla dess skrudar, höst och vinter och vår och sommar, och kan klart konstatera: Hösten vinner alla pris. Om det nu hade funnits några sådana att vinna, det vill säga.
 
 
Förra lördagen hade vi planerat att gå ut och lyssna på jazz, så jag åkte till Clara och Chister för vin och uppvärmning. Deras lägenhet är liten och mysig, och varje centimeter verkar digna av saker som tidigare brukade ligga slängda i mitt rum. Detta gör att jag känner mig alldeles extra hemma där.
 
 
Då Clara och jag har gått från att somna bredvid varandra varje kväll, till att ses ungefär en gång i veckan (och då ofta i större grupp), snurrade vi genast in oss i timslånga frågesessioner och utläggningar. Medan klockan blev allt mer, och vi allt tröttare, bestämde sig Christer för att dra ut på date. 
Innan vi visste ordet av var natten kolsvart och jag alldeles för trött för att åka någonstans. Belåtet kröp vi ned i Claras säng, precis som förut, och somnade någonstans mitt i en mening.

 
Dagen efter ringde klockan tidigt, jag gav mig av för att äta brunch, promenera runt i östra London och kolla på The Two Towers med Stenberg & co. Bra helg.5 saker jag har gjort på senaste.

 

Förra fredagen köpte jag en flaska vin och joinade Frida som hängde hemma hos Daniel och Seb i väntan på bättre tider. Vi pratade om pinsamma minnen och framtida planer, innan vi drog till en avskedsfest i Camden där en fantastisk skotte vid namn Ben Soep visade det bästa partytricket jag någonsin sett.
 

Annars har jag hängt en jäkla massa på Overgrounden, i vanlig ordning. Vågar inte räkna på det, men det skulle inte förvåna mig och jag spenderar mer tid där än vad jag gör hemma. 
 
 
Köpte rose green tea här om dagen. Bästa jag gjort. Känner mig liksom helt såhär varje gång jag dricker det. 
 
 
Mitt rum blev väldigt tomt då Clara flyttade, så här om dagen hängde jag upp en gammal karta av sydöstra London och en plansch med svampar i garderoben. Trots att det fortfarande ser rätt naket ut blev det i alla fall genast mycket trevligare. 

 
Och så har jag hängt hemma hos Clara och Christer. Det är litet men så himla mysigt och inte alls mögligt, och visst känns det sorgligt att de inte längre bor med mig, men jag är ändå så glad att de har hittat ett bra ställe. Är säker på att de kommer att trivas alldeles utmärkt där.
 
Slutligen har jag tagit stora beslut, lekt Galenpanna med Harry Potter-tema, tvättat många tvättkorgar, sett japansk film med Daniel. Och typ så är livet.