tog ett snack med mig själv.

Kategori: prat

(...över en tandborstning.)

 

Men hej! Vad händer, varför hänger du så lite i detta hörn av internet nu för tiden?

Okej, mycket händer. Det känns som att jag ideligen lyssnar till en person i telefonluren, samtidigt som jag försöker föra ett obekymrat samtal med någon som sitter mittemot mig.

Hm, hur menar du nu?

Jamen, lite som att jag står med fötterna i olika terränger.

Sorry kompis, tror du får utveckla det där om någon ska fatta.

Jag ska berätta mer snart, men egentligen kan det hela knytas samman med en enda omständighet: Jag är så förbaskat slut. River ständigt upp nya sår och vaknar i en blodig säng. Störs av en ständig stress, oro och osäkerhet.

Men ... Så kan du ju inte ha det, heller. Låter helt ohållbart. Vad ska du göra åt situationen?

Jag har helt enkelt bestämt mig för att sluta bry mig så mycket om vad andra tycker och tänker, vad som i teorin är klokast och vad som ser bäst ut, och istället bara göra exakt det som får mig att må bra. Sluta ta världen och livet och mig själv på så förbaskat stort allvar, ett tag.

Så ska det låta! Och hur går det med planen?

Det knallar på. Har tagit mig i kragen och gjort många tuffa saker på senaste. Kopplar ner mig helt och hållet när jag inte orkar ta i världen. Filar på massa skrividéer och småprojekt. Läser. Lånar Daniels kamera och fotar lite (fast vill inte göra det när han är med, pga det ser ut såhär när han fotar). Researchar och funderar en del inför *the future*. Peppar massor inför NaNoWriMo

Grym är du! Kul att höra att energin kommer åter. 

Tackar hjärtligast. Ja, det känns bra att förnimma en liten pepp, trots att jag fortfarande känner mig sliten. Mår liksom varken hundra i kropp eller knopp, men det känns bra att jag gör något för att förändra situationen, och jag ser fram emot att fortsätta följa ovanstående plan. Att ta tillvaron lite med en klackspark, göra precis vad min instinkt och mitt omdöme säger, och skita i alla haters på vägen.

Preach it!

[Knytnävsemoji.]

Fett, jag ska se till att göra mitt allra bästa för att hjälpa till på vägen. Jag menar, jag vet ju faktiskt att jag kommer att hänga med på den här knackiga vägen så länge du befinner dig på den, så någonting annat vore hemskt dumt.

Nåh, tack Ag. Jag är glad att ha dig med på vägen.

Nej, nu räcker det med trams. Vad sägs om att se en film? 

Kör i vind.

 KOMMENTARER:

  • Elin säger:
    2014-11-01 | 15:46:11

    <3

Kommentera inlägget här: