Halloween Saturday.

Kategori: pics, piltre

Så, låt oss prata lite om gårdagen.
 
De senaste dagarna har varit så oerhört drömmiga, här i London. Jacka har känts överflödigt, och solen verkar vägra november precis lika mycket som oss andra. En stund lyckades asfaltslukten nästan lura mig att det var april och vår igen. (Idag råder dock tandläkarväder, men det är en annan femma.) Hur som. Vi promenerade ut i värmen. 
 
Hej hej, bro.
 
Först gick vi till Maltby Street och kollade lite på matmarknaden. Mycket bra, ingen överdriven trängsel likt andra marknader, prick allt är jättefint och luktar himmelskt. Där finns Lassco.
 
Det gillas såklart.
 
När vi promenerade vidare hittade vi en fluffkudde på trottoaren.
 
!!!!!! DAGENS HÖJDPUNKT.
 
Sent omsider nådde vi slutdestinationen. Galleriet White Cube ställde ut Tracey Emins nakna kvinnor, och det ville vi givetvis inte missa. 

*The space*.

Många ord. Det var bra. Fler ord inom konsten, tack.
 
Denna förtjusande tisha (på baksidan: "I make art"). Kostade £42 :(
 
När det började kvällas åkte jag hem för att göra mig i ordning. Jag skulle nämligen på halloweenfest, och då kan en väl inte bara se ut, heller. Innan allt bling åkte på kände jag mig mest bara 50-talsfin.
 
Jag var Gretchen från Rasten, ni vet? Lite svårt att bli lik i och med att hon är något mer avlång än vad jag är, men jag tycker det gick helt okej i alla fall. Inte många gissade rätt direkt, men de flesta tog det efter ett par ledtrådar. Vi började i Shoreditch och slutade i Soho, där jag dansade som en galning till The Strokes, Foster the People, The Kooks, Rolling Stones, The Killers och andra välkända hitsmakare, långt in på morgonkvisten. 
 
Bästa lördagen på mycket länge.

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: