plötsligt hamnar man väl under en spårvagn, för vasastan är som chinatown.

Kategori: prat

Mitt ansikte gör fullkomligt uppror. Det är flammigt och sönderfallande och med torrfläckar och outbreaks. Ifall någon har ett tips på hur en botar alla världens hudproblem på samma gång, feel free to share.
 
PS. Gärna utöver naturliga huskurer och dyra produkter. Det blir liksom bara värre och mer irriterat, så för tillfället lämnar jag det bara ifred. Kanske är det bäst så? DS. 
 
Det är regntorsdag och jag sitter i subban Surbiton och äter blomkål. Livet är allt bra härligt va. Nåväl, måste bara spotta ur mig lite här. Mellan varven så känner jag mig så trött så trött så trött. Så irriterad och ofokuserad och oprovocerat grinig. Och så tänker jag att "jaha", liksom, "varför känner jag såhär, nu då?". Jag vet inte. Jag kan inte svara på varför jag känner så. Handlar det kanske om att plocka bort eller lägga till något? Tänka om eller härda ut? 
 
Det kommer och går mest hela tiden. Jag är pepp och opepp och vice versa. Det är väl ungefär så livet är och ska vara. Det kommer och försvinner, det knallar och går, rullar på och bilen går. Snart är det sommar och festivaler. Mest av allt behöver jag nog bara lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll. Eller från rätt håll, skit samma, det är inte så noga.
 
Och behöver lite hel, brun hud i fejjan mä. Tacohej.

KOMMENTARER:

 • Gab al a zorrrr säger:
  2014-05-08 | 21:37:38

  Well howdi ho Agnes! Här skriver en snart 20:årig tjej från Skell. Gillar tv-spel och bananer och står inte ut med hudproblem!

  Har nämligen likadant och har några tips åt dig! (Kanske som du redan vet om men anyhow!)
  1. Huden mår bra av så lite irritation som möjligt.
  Så undvik helst varmt vatten (Eller vatten överhuvud taget) när du duschar (såklart bra att tvätta rent nån gång då och då) för det river upp allt ännu mer.
  2. Ha en återfuktande salva som inte innehåller hydrokortison (så att huden får lättare för att reparera sig själv), använd flitigt. Helst stora lager och få gånger.
  3. Hydrokortison kan användas nån gång då och då (Bör inte användas längre än en vecka), kom då ihåg att fortsätta emellan åt att återfukta med den andra salvan.
  4. Huden mår bra av sol, hoppas ni har mycket av det i London!

  Det var allt för denna gång, hoppas det var nåt till hjälp. Adjöken!

 • claris säger:
  2014-05-08 | 23:54:36

  men du har alltid min kärlek <3

 • claris säger:
  2014-05-08 | 23:55:14

  tacohelg (?)

 • claris säger:
  2014-05-08 | 23:55:37

  och den kommer från rätt håll

Kommentera inlägget här: