nu vill jag ge dig min första bok.

Kategori: producerat (av mig), projekt

Bilder från diverse instagrams.♥

Hej och grattis på måndagen på er! Hoppas ni har haft den angenämaste helgen på år och dagar. Så, jag hoppas att ni alla har gått sedan i fredags och varit himla nyfikna på vad det är för kul på G??? Och nej kom inte och säg att ni hade glömt bort det, det tolererar jag inte, något sådan skulle jag aldrig någonsin göra (eh, heh, ehm). 
 
Hur som, nu är vi här i alla fall, så här kommer det:
Nu är det lite mer än ett år sedan som jag vakade nätter, skippade skola och sömn, klottrade meningar och tankekartor i anteckningsblock och stressade ungefär sönder för att få alla trådar att gå ihop. Ett år sedan jag lyckades att knåpa ihop min första lilla bok. En liten liten skatt. Trots att det redan nu känns något nostalgiskt, och emellanåt lite genant att läsa (skrev jag verkligen det där?), så är det fortfarande något av det finaste jag har på mitt livs-cv hittills, och det ska en väl inte förkasta heller. SÅ! För att fira bokens födelsedag tänkte jag helt enkelt lotta ut ett ex av den nyare upplagan (alltså utan felen, sorry 'bout that guys) till er, mina *läsare* aka vänner och bekanta. Ni får vara med även om ni redan har en.

Om du vill ha en bok så skicka ett mail med namn + adress till balladomhosten@gmail.com, en liten kärleksfull rad skadar inte också, jag drar en vinnare i mitten av april och sedan kommer en bok på posten inom kort! Kul? Ja! Var med!
 
 
Sedan vet ni ju redan att jag inte fick klart romanen på en månad, det har vi redan snackat om, men jag tänkte att eftersom jag för ett år sedan var helt övertygad om att jag skulle ha en till bok klar nu, så är det bäst att sätta upp ett nytt mål denna gång. 1, 2, 3, nu kör vi Operation Middagsmusik. Jag satsar på en publicering innan slutet av feb 2015. Med tanke på att jag har två påbörjade med cirka 25 sidor each, i år, borde det väl inte vara omöjligt. Måste bara få tummen ur.
 (Texten i videon skrev jag förresten spegelvänt. Den, ni.)

Och det var dagens boksnack.

KOMMENTARER:

  • Oscar säger:
    2014-03-24 | 20:52:45

    hoppas mailen går direkt till dig, annars fick nån annan ett underligt meddelande

    tacohej

Kommentera inlägget här: