någonting nytt under londonsolen?

Kategori: punktform

1. hej agge, vad händer?
hallå där (à la filip hammar) här sitter jag och smygposar superstelt pga rädd att någon ska se att jag tar selfies.

snabbt ner i kaffet ingen såg något, de e cool.
 
2a. låter kul.


nu gör dessvärre denna gif inte så mycket sense i sammanhanget men hittade inte på svenska så nu får ni sluta vara så himla pimpinetta. ( bästa nyfunna ordet för övrigt, jag välkomnar dig till agnes vokabulär = coolaste klubben i stan)
 
2b. vad har hänt för kul på sistone dårå?
i lördags hade jag och clara en massa kreativt skapande att göra men vi ville mest bara socialisera, så vi threw en vinpicknick på vardagsrumsgolvet klockan fyra och diskuterade livet tills vi blivit lite tipsy och skrev/koreograferade då istället. fick inte jättemycket gjort men kul var det.
Now here is some literary wisdom: Write drunk; edit sober.  Ernest Hemingway.  #quotes #drunk
 
3. vad händer för kul atm då?
 inte jättemycket tbh (m-m-m how I rock those förkortningar). har huset fullt att folk i vanlig ordning = kul. bland annat en något obekväm men samtidigt obeskrivligt chillaxed australienare som är gullig och dricker mycket öl = skoj. en annan i huset (inga namn nämnda) övergår långsamt i blå hudton pga all choklad som hen äter = roligt men oroväckande = kanske en liten överdrift från min sida. måste handla och städa efter jobbet idag = ganska trist.
 
4. jaha men du var ju kul person idag. skriv något annat kul som någon vill läsa tack.
 MEN OKEJ våffeldagen idag! är sugen på pannkakstårta om en kan vara det så ska väl kanske göra en sån då.
 
här har ni en av de bästa svenska sagorna ever written, ps. ds. 
 
5. och kul framöver då? (haha alltså grejen att avsluta meningar med "då". så onödig mänskligheten kan vara)
 efter att jag har jobbat klart idag är jag ledig till på måndag omg (!). mamma kommer på besök (vi blir visst nio i huset en stund heh) och det känns mysigare än bäst. vi ska äta och dricka och kolla på musikal och prata om allt i världen och åka iväg till landsbydgen över helgen och lyxa för att jag fyller tjugo. detta dock inte förrän nästnästa helg (födelsedagen i sig alltså), då min mindre storebror för övrigt kommer att vara på besök. kalas!
 
6. annars...?
 är jag inte så tillfreds med livet som jag skulle önska eftersom det typ är så mycket att tänka på och för lite ingenting att tänka på. vet inte ens vad jag har att tänka på. men önskar att le loco life kunde få ta över handen en stund så jag bara kunde mmmm sova mingla äta restaurarre kaffe skriva sänghänga skåla sola fika. nåja. det kommer snart åter.
 
 
7. men det finns kanske något du kan göra för att hjälpa på traven.
 ja, just det. har tränat kanske tre gånger de senaste två månaderna och känner att det vore en idé att återgå till att springa mil och sånt. jaja jag ska snart. i nuläget känner jag mest bara för att ligga stilla och äta kakor.
 
8. har du inspirerats av någonting särskilt på senaste tiden?
 det har jag = netflix. exempelvis tänker jag nu att det vore kul att samla ihop ett gäng tokiga gossar och dra ut på äventyr i en husliknande djungelbuss à la steve zissou's båt och göra projekt typ som experiment för att sedan samla resultaten i en tjock och jättefin bok och sälja den. hör av er med ansökan om ni vill haka, ingen utbildning krävs, bara humor och snällhet. naturligtvis skulle boken heta djungelboken. och hela äventyret busresan. shit detta måste göras. brb trycker upp tröjor och skapar grupptumblr.
 
Steve Zissou Belafonte | steve zissou | Tumblr
 
9. vet inte om jag har så mycket mer att berätta nu.
 
10. ska börja fota grejer. 
 
11. slut.
 

KOMMENTARER:

  • Rasmus Jacobsson säger:
    2014-03-25 | 20:51:27
    Bloggadress: http://galaxer.blogg.se/

    Jag vill följa med djungelbussen på äventyr! Anytime

Kommentera inlägget här: