I get by with a little help from my friends.

Kategori: piltre

 
Lördag Bubblande Cava och utsikt från Primrose Hill. Londonlampor. Spring i benen, dans till Avril Lavigne och The Beatles, lite som en avlägsen déja vu. Vi gjorde igen, på något sätt. Viktiga viktiga lördagsnatt. Ack så viktiga dessa lördagsnätter är för hälsan.
 
Söndag Vaknar vi tre stycken i en säng, och två stycken i en annan. Frukost. Mjölkpaket darrar av klena muskler, precis så som de brukade göra. Jag glider runt i baddräkt för att kläder är för varma. Pendlar mellan att grillas på uteplatsen och att försöka formulera vettiga texter med hjälp av tangentbord. Bör öva bort min vana att skriva bisatser som ensamstående meningar. Markören blinkar, taktfast och retsamt, i dokumentents övre, vänstra hörn.
 
 
Överlag Jag har aldrig inhandlat så mycket som jag gjort nu, sedan jag gav mig själv köpstopp. Senast: Vit, ribbad tröja och stickad kofta från Zara. Rättfärdigare det hela med att "det snart är höst". Lol, att jag gick på den lätta.

Webcam-bilder is the shit för övrigt. Så går det när en 1. Är för fattig för att investera i vettig kamera 2. Har blivit av med mobil 3. Glömt laddaren till paddan på jobbet. Verkar omedvetet skära av alla mina egna tillgångar. Nåväl, har aldrig påstått att jag har varit duktig på monopol ändå.
 
Har bokat tågbiljetter från ett svenskt kustlandskap till ett annat, och om sex dagar ska jag bada i havet. Bada bada bada. Bara ordet gör mig galet pepp. Can't wait.


 

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: