48 timmar senare.

Kategori: piltreJag tvivlar på att jag någonsin har varit så lycklig att lämna kontoret som jag var när jag gick på semester i tordags. På vägen hem insåg jag att jag hade glömt skriva ut min flygbiljett, att jag inte hade börjat packa och att vi skulle ha fest hemma pga Camillas 21-årsdag. Efter att flängt runt i några timmar entrade jag huset med biljetten i jackfickan, och spenderade sedan hela kvällen på bakgården med fabulösa människor och ett glas vin eller två. Bestämde mig för att ta en timmes powernap, utan att ha packat klart, klockan halv 2. Klockan 4 väckte Camilla, som fortfarande festade, mig. Kasta ner i resväskan, springa efter taxi, springa över flygplats.
 
Några timmar senare mötte jag (sliten utan dess like) upp Lovisa (också rätt sliten) i Göteborg. Vi drack kaffe och vände ut och in på varandras liv. Berättade vad som har hänt det senaste året och vad som komma skall under det kommande (ingen av oss vet). Så värd date. 
 
Kring åttatiden klev jag av tåget i ett Kalmar som badade i kvällssol, och gav min efterlängtade mamma en kram. Vi gick hem, svidade om, satt oss på uteservering och catchade upp. En kusin tittade förbi. När maten var uppäten och drinkarna uppdruckna gick vi hem och sov. Idag vaknade jag till en uppdukad frukost, svensk morgontidning och en nynnande mor. Kaffe efter en springtur, cykla till stranden, dyka från bryggan, duggregn, promenad och alfapet. Mellan varven slukar jag den mest spännande bok jag läst på länge. Ikväll middag hos nästa kusin. London känns avlägset. Denna semester så välbehövlig. 
 
Och typ där är vi nu. Hoppas ni har det fint babes.Kommentera inlägget här: