men omg en lista WHO would ever had thought?

Kategori: punktform

 
 
 
Här är en lista som skulle ha publicerats i torsdags och därför inte är riktigt helt aktuell atm. Nåja.

Dagens höjdpunkt:
 
Inledde starkt med att tappa iphonen i toaletten. Lite trist, men utan tvekan det mest spännande som har hänt idag hittills.
 
Dagens mest intressanta:
Nötter. Alltså vilket fantastiskt fenomen. Vi började diskutera det på jobbet och det var så himla spännande för att alla hade i princip motsatta åsikter om vilka nötter som var de bästa. Det är bra, för då skulle alla kunna ta med sig sin favoritnötsort till ett jättestort knytkalas och så skulle det finnas massa av välja mellan.
 
Dagens längtan:
Tills jag är färdigjobbad och får åka hem och ha långhelg och mysa med Sanna och Lina.<3<3<3 ÅH längtar!!! Och 2. Sommar.
 
 
Dagens "att göra":
Skriva en att göra-lista. Jag kan göra det här, på plats, så slår jag två flugor i en smäll.

Okej, ATT GÖRA:
1. Baka bagels! Gjorde för bövelen det varje söndag ett tag, skärpning. (Kanske att jag blev lite avis när jag såg på insta att du hade gjort det, Oscar.)
2. Köpa en bra och prisvärd kamera
3. Styra upp semestrar och grejs
4. Kolla upp så att jag skattar rätt amount (Läskigt med sånt där)
5. Boka läkartid 
6. Återfå träningsrutinen
7. Skriva jobb, blogg och andra kuliga grejer
8. Vaxa benen! Ska göra det om en vecka och peppar på att åter känna mig som en del av normen i detta gosiga patriarkat :-) Är dock livrädd för har aldrig gjort det tidigare. Någon som har provat? Hur ont?
9. Boka tatueringstid (Eftersom det blev inställt senast)
10. Klippa mina naglar, ser jag nu. 
 
Dagens knäppaste:
Läste hur How I Met Your Mother slutade på Buzzfeed eftersom jag inte sett sista säsongen -> Blev irriterad -> Blev glad för att jag valde att läsa slutet på Buzzfeed istället för att se sista säsongen.
 
Dagens roligaste:
Dagens önskan:
Att människor i alla fall kunde försöka att förstå skillnaden mot feminism och manshat. Jag menar, VAD ska jag göra för att förklara när jag har sagt det tusen gånger? Liksom "hej, nej jag hatar inte män idag heller". Jag vill som ibland tro att vi har kommit förbi det där, men vet inte om folk mår bra av att tro att det är manshat det handlar om, att berätta verkar i varje fall inte fungera i just denna fråga. Jag sitter inte här och ljuger för att jag har sneaky baktankar för egen vinning. Jag är feminist och jag tycker om män. 
 
Dagens tanke: 
Vill så gärna ha en kanin bara för att få döpa den till Pajas, Gruset, Plöti, Holken eller Rapparn. 
 
Allt för nu. Tacoheuj. 
Kommentera inlägget här: